Mawesternriding

WesternRiding

About Us

Maria Astikaisen on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä lännenratsastajista.

Maria kuuluu Suomen reining maajoukkueeseen ja edusti Suomea Ranskan Normanian WEG MM-kisoissa 2014 ollen paras Suomalainen ja 2 paras pohjoismaalainen ratsastaja.

Maria oli 2014 FEI Maailman rankingin sijalla 70 parhaana suomalaisena. Marialla on lukuisia voittoja kansainvälisellä tasolla Reining lajissa mm. NRHA Nordic Open Derbyn voitto hevosella Chic Ruf Enterprise

 

Marian henkilökohtaisena valmentajana toimii Maailman kaikkien aikojen menestynein reining ratsastaja Shawn Flarida jonka kanssa tähtäimenä on Kanadan MM-kisat 2018.

 

Lisäksi hän valmentautuu aktiivisesti Nico Hörmanin, Tim Van Nuetenin ja pitkäaikaisen valmentajan Mario Bauerin kanssa. Joitten valmennuksia hän myös järjestää tilallaan oppilailleen.

 

Lisäksi hän on kilpaillut ja valmentanut ratsukoita ja hevosia kaikissa lännenratsastuksen lajeissa kansallisella ja SM-tasolla vuodesta -98 saavuttaen useita lajimestaruus mitaleita mm. Trail ja Western Pleasure lajeissa.

 

Marian valmennukset ovat suunnattu kaikentasoisille ja ikäisille lännen- ja perinteisen puolen ratsastajille.
Valmennukset käsittelevät lajikohtaisten asioiden lisäksi hyvään hevosen koulutukseen, istuntaan ja oikeaoppiseen ratsastukseen liittyviä asioita.

Myös maastakäsittely koulutus ja hevosten ratsutus Marialla on mahdollista valmennuksissa. 
Lähellä sydäntä ovat nuoret ratsastajat ja aktiiviset aikuiset.

 

Maria valmentaa niin harrastetason kuin korkealle tähtääviä kilparatsastajia ja hänellä on laaja kansainvälinen verkosto hevosen ostamisesta kiinnostuneille ratsastajille.

 

Marialla on vahva koulu- ja este ratsastustausta ja ratsastuksen ohjaajan ja SRL valmentaja koulutus. Lisäksi hänellä on Lännenratsastus tuomarin koulutus.

 

Maria on erikoistunut lännenratsujen ja nuorten sekä ongelma hevosten koulutukseen. Ja pystyy tarjoamaan tilallaan Spring Ranchilla Pohjois-Savossa upeat puitteet hevosten koulutukseen.

Tilalla 18 hevosen talli, uusi reining pohjainen 25x50m maneesi ja hienot sosiaali ja majoitustilat asiakkaille.

Ja ammattitaitoinen tiimi johon kuuluu parhaat valmentajat, kengittäjät, eläinlääkärit ja hevososteopaatit Simone Klein ja Mari Vidgren sekä hevosten hammashoidon spesialisti Cyril Rocher

Maria on mahdollista saada valmentamaan tallillesi ympäri Suomen. Vakiopaikkoja on Oulun seutu, Kokkola ja Savonlinna.

 

Lisäksi voit osallistua Marian tilalla tunteihin, valmennuksiin ja leireihin omalla tai tilan osaavilla quarter hevosilla. Tai tuoda hevosesi koulutukseen Spring Ranchille.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

  • IMG 0084Maria and Edi Savo Western Weekend
  • WEG2014 Maria Astikainen Chic Ruf Enterprisella kuva Sonja Holma 4932WEG 2014