Mawesternriding

WesternRiding

Clinics and camps

SPRING RANCHIN KESÄN 2016 LEIRIT JA KURSSIT

 

Spring Ranch tarjoaa upeat puitteet laadukkaaseen harjoitteluun lännenratsastuksen Reining, All Around ja karjalajeissa.

Varaa paikkasi pian super suosituille leireillemme. 

 

(13)14-15.5 Aikuisten lännenratsastus kurssi All Around ja Reining 

Kurssilla harjoitellaan lännenratsastuksen perusteita All Around ja Reining lajeissa ratsastajien tason mukaan. Lisäksi opetellaan maastakäsin ja pyörötarha työskentelyä. Teoriasssa käymme läpi eri lajeja ja niiden arvostelua syvemmin.

Lisäpalveluna urheiluhierontaa tai kosmetologin palveluja. Tule nauttimaan tehokkaasta ja rentouttavasta viikonlopusta! Voit osallistua myös oman hevosen kanssa. Sis 2h ratsastusta päivä, teoria, majoitus, ruokailut Hinta 360€ 2 pvä 390€ 3 pvä

 

6-9.6 Nuorten länkkäreitten leiri All Around ja Reining

Sopii kaikentasoisille nuorille sis. 2h ratsastusta päivä, teoriaa ja tai käytännön harjoituksia hevosten hoidosta ja käsittelystä, oma hoitohevonen, majoitus, ruoka, ja kaikenlaista mukavaa leiriohjelmaa. Voi osallistua myös oman hevosen kanssa. Leirin hinta 390€

 

13-16.6 Lännenratsastuksen tehokurssi All Around ja Reining Sopii kaikentasoisille. Kurssilla harjoitellaan lännenratsastuksen eri lajeja, perehdytään istuntaan ja sen käyttöön, tehdään maastäkäsin ja pyörötarha harjoitteita, halukkaat pääsevät tekemään karjatyöskentelyä. Teoriassa perehdytään mm. lännenratsastus sääntöihin ja hevosten lihashuoltoon. Voit osallistua myös oman hevosen kanssa. 

Lisäpalveluna urheiluhierontaa tai kosmetologin palveluja. Kurssi sis. 2h ratsastusta päivä, teoria, majoitus, ruokailut Hinta 410€ tai Kurssina ilman majoitusta ja ruokia 360€

 

18-19.6 Aikuisten lännenratsastuksen alkeiskurssi

Kurssi suunnattu uusille ratsastajille jotka haluavat tutustua lännenratsastukseen. Sopii kaikentasoisille. Tehopaketti lännenratsastuksen eri lajeista käytännössä ja teoriassa, mukana myös halukkaille maastäkäsittely ja pyöröaitaus työskentelyä

Lisäpalveluna urheiluhierontaa tai kosmetologin palveluja. Tule nauttimaan tehokkaasta ja rentouttavasta viikonlopusta! Kurssi sis. 2 ratsastusta päivä, majoitus, ruoka, teoria. Hinta 360€ 2 pvä. 390€ 3 pvä.

 

3-4.9 Lännenratsastusta, viiniä, juustoa ja Hemmottelua kurssi aikuisille! K-18. HUOM! uusi aika!

Lännenratsastus kurssi with a twist aikuiseen makuun, Normaalin kurssiohjelman lisäksi viinin ja juuston maistajaiset ja sekä puolihieronnan. Kurssi sisältää 2h ratsastusta päivä, teorian, ratsastusten videointia, majoitus, ruoka. Hinta 425€

 

Tarjoamme myös päivänkursseja ryhmille muina aikoina, kysy lisää!

 

- Ratsastus tapahtuu pienryhmissä 3-5 ratsastajaa, reining pohjaisessa 25x50m maneesissa, erittäin osaavilla ja hyvin käyttäytyvillä Quarter- ja Paint hevosilla joilla osallla kisattu kansallisella tasolla menestyksekkäästi. Voit myös saada koulutusta lännenratsastukseen ja karjatyöskentelyyn oman hevosen kanssa.

- Opetuksesta vastaa ratsastuksen ohjaaja, SRL I tason valmentaja, lännenratsastuksen aluetuomari ja MM-tason kilparatsastaja Maria Astikainen. Lisäksi mukavat ja osaavat leiriavustajat auttavat teitä.

- Majoitus viihtyisissä uusituissa leiritiloissa ja päätalossa. ovat mainion leirikokkimme tekemiä. Lähiseudulla myös mahdollisuus vuokrata kesämökkejä tai uutta omakotitaloa kurssien ajan, Kysy lisätietoja!

- Leiriläisten ja kurssilaisten toiveet otetaan huomioon ohjelman rakentamisessa.

- Leiriläiset on vastuuvakuutettu mutta jokaisella tulee olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus tai SRL seuran täysjäsenyys.

- Karjatyöskentelyyn osallistuvilta edellytetään perusratsastustaitoja. Eli täytyy pystyä hallitsemaan hevonen kaikissa askellajeissa.

- Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kaikkiin kursseihin/leireihin liittyy 60€ varausmaksu jolla varataan paikka kurssille se laskutetaan peruutuksen sattuessa, HUOM varausmaksu on perintäkelpoinen ja sitä ei palauteta. Loppusumma leiristä tulee olla maksettuna ennen leirille saapumista tilille tai maksu käteisellä paikanpäällä ennen leirin alkua. Jo maksettu leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

Osalla leireistä mahdollisuus harjoitella karjatyöskentelyä tallin osaavilla karjahevosilla tai saada koulutusta omalle hevoselle karjatyöskentelyyn, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä jos haluat harjoitella karjatyöskentelyä.